Видатна особистість титанової науки (до 75-річчя академіка НАН України О. М. Івасишина) - Марковський, П.Є.; Саввакін, Д.Г. (Вісник НАН України, 2021)
8 листопада виповнюється 75 років видатному вченому в галузі фізики металів і фізичного матеріалознавства, лауреату двох Державних премій України в галузі науки і техніки (1993, 2005), заслуженому діячеві науки і техніки України (1998), лауреату премії ім. К.Д. Синельникова НАН України (1987), премії президентів академій наук України, Білорусі та Молдови (2002), директору Інституту металофізики ім. Г.В. Курдюмова НАН України (2011—2019), доктору технічних наук (1987), професору (1992), академіку НАН України (2003) Оресту Михайловичу Івасишину.