Проблеми й методи історичної географії в новій монографії польського історика Яна-Вацлава Тишкевича - Авраменко, А. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2015)
Рецензія на книгу: Tyszkiewicz J. Geografia historyczna: zarys problematyki. – Warszawa: DiG, 2014. – 356 s.