Нове польське видання з історичної географії - Перкун, В. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2015)
Рецензія на збірник статей: Studia geohistorica. Rocznik historyczno-geograficzny. / [red. nacz. Bogumił Szady]. – Warszawa: Fundacja Centrum GeoHistorii, 2013. – Nr 1. – 166 s.