Нове видання про Григорія Величка - Притуляк, М. (Історико-географічні дослідження в Україні, 2019)
Рецензія на монографію Павла Штойка Григорій Величко (1863–1932). Життєписно-бібліографічний нарис, Львів: НТШ, 2018 – 320 с.