Нове дослідження в царині музейної єгиптології - Ставнюк, В. (Сiверянський літопис, 2021)
Рецензія на книгу: Тарасенко М. О. У пошуках старожитностей з дару хедива. Давньоєгипетські пам’ятники XXI династії в музеях України. Київ: ІС НАНУ, 2019. 316 с.