Рахно Костянтин. Крик кажана. Гончарство у фольклорній спадщині українців: монографія - Рахно, О. (Сiверянський літопис, 2021)
Рецензія на книгу: Рахно Костянтин. Крик кажана. Гончарство у фольклорній спадщині українців: монографія. Опішне: Українське Народознавство, 2020. 1472 с. (Українські керамологічні студії; вип. 22).