Літопис Виблів вражає! - Павленко, С. (Сiверянський літопис, 2021)
У грудні цього року побачив світ другий том нотаток про історію рідного села відомого чернігівського краєзнавця та релігійного діяча архімандрита Никодима (Силка) (Вабить серце село Виблі. Документально-історичні нариси. Харків. ТОВ «ДІСА ПЛЮС», 2021. 784 с.).