Історики проти фейків - Іванченко, Л.; Зіборова, І. (Краєзнавство, 2021)
Рецензія на книгу: Проценко В. Домени Згурівської провінції : дослідження, історико-краєзнавчі нариси. Київ : СМО «Просвіта» ВУТ ім. Тараса Шевченка, 2019. – 192 с.