Петро Шелест. Час для наукового осмислення - Островський, В. (Краєзнавство, 2021)
Рецензія на книгу: Бажан О. Г. Петро Шелест: «Вірю в розквіт моєї рідної України...». – Київ : Парлам. вид-во, 2021. – 352 с. – Іл., ім. пок. – (Серія «Політичні портрети»).