Характеристика кисневого режиму поверхневих вод басейну р. Інгулець - Кравчинський, Р.Л. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2009)
У роботі розглянуто особливості кисневого режиму поверхневих вод басейну р. Інгулець та визначено основні фактори, що впливають на вміст розчиненого у воді кисню. Здійснено попереднє районування річкового басейну за умовами формування кисневого режиму.