Вручення Премії імені академіка Петра Тронька 2021 року - Маньковська, Р. (Краєзнавство, 2021)
Щорічно, 12 липня, Національна спілка краєзнавців України традиційно вшановує пам’ять академіка Тронька Петра Тимофійовича (1915–2011) – Героя України, відомого вченого, першого очільника Спілки (у 1990–2011 рр.).