Система отримування комплексної первинної метеорологічної інформації на основі мережевих технологій - Іванов, Б.О; Осіс, В.Б. (Наукові праці Українського науково-дослідного гідрометеорологічного інституту, 2009)
Наведено опис розробленої системи отримування комплексної первинної метеорологічної інформації на основі мережевих технологій, структуру системи та програмне забезпечення для експериментального зразка системи.