Тенденції розвитку сучасної німецької мови - Прокопова, Л.І. (Мовознавство, 2002)
Розглянуто тенденції розвитку німецької мови на всіх рівнях - лексичному, синтаксичному, морфологічному та фонетичному, що проілюстровано відповідними фактами.