Лексичні засоби створення темпорального плану висловлення в текстах офіційно-ділового стилю - Лісова, І.Г. (Мовознавство, 2002)
Досліджено лексичні засоби формування темпорального плану висловлень з текстів офіційно-ділового стилю французької мови. Проаналізовано роль лексичних одиниць темпоральної семантики в нейтралізації основних сем дієслівних часів, реалізації їх вторинних значень і створенні модального звучання висловлення в цілому.