Видові кореляції російського дієслова та їхні типи - Семиколєнова, О.І. (Мовознавство, 2007)
Стаття присвячена проблемі корелятивних відношень у внутрішньодієслівному словотворі. Введення фазового критерію дозволяє не тільки об’єднати видові кореляції в кілька фазових типів, а й розширити їхній обсяг, що є важливим кроком у процесі граматикалізації категорії виду.