Інна Петрівна Чепіга (Мовознавство, 2007)
16 березня 2007 р. пішла з життя кандидат філологічних наук Інна Петрівна Чепіга — глибокий і різноплановий дослідник і видавець староукраїнських писемних пам’яток. Широкому колу мовознавців - україністів і славістів - вона відома насамперед як дослідниця староукраїнських текстів, хоч їй належать праці з інших ділянок мовознавства та з літературознавства, які, попри незаперечну цінність, творять друге коло її наукового доробку.