Праслов’янський гідронімікон Словенії. І - Іліаді, О.І. (Мовознавство, 2007)
Статтю присвячено проблемам реконструкції та етимології праслов’янського шару в гідронімії Словенії як частини західної зони південнослов’янського ареалу. Пропонована стаття — фрагмент більшого за обсягом дослідження з відповідної проблематики.