Лексичні та фонетичні особливості німецької мови в єдиному стилістичному полі - Прокопова, Л.І. (Мовознавство, 2007)
У статті розглядається можливість представлення лексичних і фонетичних стилістичних ознак на підставі єдиної класифікації Р. Клаппенбах за шкалою: високий стиль, нейтральний, розмовний, знижено-розмовний і вульгарний.