Терехова С. I. Система орієнтаційних координат у мові і мовленні - Селіванова, О. (Мовознавство, 2007)
Рецензія на книгу: Терехова С. I. Система орієнтаційних координат у мові і мовленні (на матеріалі української, російської та англійської мов) К. : Вид. центр КНЛУ, 2007,— 400 с.