Князь Георгій Львов та його діяльність на чолі ВЗС: історіографія проблеми - Захарова, О. (Сiверянський лiтопис, 2009)
Стаття присвячена стану історіографічної розробки проблем діяльності князя ГЛьвова на чолі Всеросійського земського союзу допомоги хворим і пораненим воїнам (1914 - 1917). Проаналізовано також ступінь вивчення особистості Г.Львова у вітчизняній та зарубіжній історіографії.