Субконцепт «Народження Ісуса Христа» у фольклорному дискурсі - Мацьків, П.В. (Мовознавство, 2008)
Стаття присвячена лінгвокогнітивному аналізові складників субконцепту «Народження Ісуса Христа», що репрезентують світоглядну палітру наших предків. Розглянуто пракультурні, міфологічні, онтологічні, релігійні уявлення, які становлять парадигму народного розуміння Бога.