Слов’янські топоніми на території Греції. Х - Іліаді, О.І. (Мовознавство, 2008)
У статті запропоновано етимологічну інтерпретацію давніх слов’янських ойконімів на території середньовічної Грецїї. Як і в попередніх статтях цього циклу, тут ставиться мета відновлення первісної форми і структурної характеристики апелятивів, законсервованих в основах розглянутих назв населених пунктів.