Доіндоєвропейські субстрати слов’янських та германських мов у світлі новітніх наукових досліджень - Борщевський, С.В. (Мовознавство, 2008)
У статті здійснено короткий критичний огляд результатів вивчення неетимологізованих лексем слов’янських та германських мов у поєднанні з авторським дослідженням лексики невідомого походження сучасної англійської мови. Припускається належність виявлених лексичних одиниць до гетерогенних доіндоєвропейських субстратів.