Бацевич Ф. С. Філософія мови: Історія лінгвофілософських учень - Космеда, Т. (Мовознавство, 2008)
Рецензія на книгу: Бацевич Ф. С. Філософія мови: Історія лінгвофілософських учень : Підручник К. : ВЦ «Академія», 2008. — 240 с.