Пономаренко В. П. Категорія звертання та засоби її вираження в індоєвропейських мовах — етапи історичного розвитку і сучасність - Корбозерова, Н. (Мовознавство, 2008)
Рецензія на книгу: Пономаренко В. П. Категорія звертання та засоби її вираження в індоєвропейських мовах — етапи історичного розвитку і сучасність : Монографія. К. : Видави. Дім Дмитра Бураго, 2008. — 368 с.