Хроніка (Мовознавство, 2009)
19-20 листопада 2008 р. в м. Брно (Чехія) відбулася Друга міжнародна наукова конференція «Україністика — минуле, сучасне, майбутнє», присвячена 15-ій річниці відкриття спеціальності «Українська мова і література» на філософському факультеті Брненського університету.