Мінлива стійкість мовної картини світу - Єрмоленко, С.Я. (Мовознавство, 2009)
У статті зіставлено різні дефініції поняття «мовна картина світу», названо методи, які застосовуються при вивченні мовної картини світу. На прикладі аналізу художніх текстів виявлено ознаки стійкості та змінюваності мовної картини світу.