Лучик В. В. Вступ до слов’янської філології : підручник - Півторак, Г. (Мовознавство, 2009)
Рецензія на книгу: Лучик В. В. Вступ до слов’янської філології : підручник. К. : Вид. центр «Академія», 2008.— 344 с.