Формалізація вартісного виміру екосистемних активів соціально-територіальних спільнот - Веклич, О. (Економіка природокористування і сталий розвиток, 2020)
Розкрито алгоритм формалізації екосистемних активів соціально-територіальних спільнот з акцентуванням уваги на числовій формалізації монетарного виміру екосистемних послуг. Узагальнено та представлено перелік екосистемних послуг, вартість яких можливо нині розрахувати із застосуванням відповідних формул у процесі грошового оцінювання екосистемних активів територіальних спільнот в Україні.