Формосемантичні співвідношення в лексиці східнослов’янських мов - Бублейник, Л.В. (Мовознавство, 2009)
На матеріалі фрагментів лексичних систем української, білоруської та російської мов проаналізовано спільні семантичні ознаки слів, поєднаних аналогічним фономорфологічним складом, та встановлено розбіжності, які найчастіше виявляються в одиницях формально диференційованого фонду.