Реалізація іє. * sue-/* suo- в слов’янському етномовному континуумі - Іваненко, О.В. (Мовознавство, 2009)
У статті розглянуто слов’янські апелятивно-онімні континуанти іє. *sue- / *suo- у функціонально-семантичному аспекті. Головним чинником виступає властива слов’янським мовам семантична опозиція «свій, власний» — «громадський, колективний».