Функціонально-комунікативний потенціал неспеціалізованих засобів негації в українській мові - Баган, Η.П. (Мовознавство, 2009)
У статті проаналізовано функціонування неспеціалізованих засобів негації, з’ясовано передумови вживання їх із заперечною функцією, установлено специфіку непрямо вираженого заперечення на тлі прямого та імпліцитного способів його реалізації.