Стилістика гіпертексту - Чемеркін, С.Г. (Мовознавство, 2009)
У статті проаналізовано процеси, які відбуваються в гіпертексті, створеному в інтернет-середовшці. Зазначено, що завдяки технічним засобам візуалізації, які дали змогу чітко позначити вузли переходу з одного текстового рівня на інший, зросла роль мовних одиниць, що формують цей вузол переходу,— їхня комунікативна, стилістична вага.