Бацевич Ф. Духовна синергетика рідної мови: Лінгвофілософські нариси - Мізін, К. (Мовознавство, 2009)
Рецензія на книгу: Бацевич Ф. Духовна синергетика рідної мови: Лінгвофілософські нариси. К. : ВЦ «Академія», 2009.— 192 с.