Zur Sprache der handschriftlichen "Biełaruskaja hramatyka" (Wilna 1915–1916) von Anton Luckevic (Deklination der Sub stan tive) - Вieder, H. (Мовознавство, 2010)
У статті описано систему іменникового відмінювання в граматиці А. Луцкевича, першій кодифікації білоруської мови, порівняно з відповідними мовними фактами сучасної білоруської літературної мови.