Роль Суду Європейського Союзу в становленні та розвитку європейського права - Шпакович, О.М. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Статтю присвячено історії Європейського Союзу та європейського права. Автор досліджує роль Суду ЄС у виникненні права Євросоюзу. Особливу увагу в статті приділено юридичній природі норм права ЄС.