Михайло Якович Калинович: спроба наближення - Калинович, Л.Р. (Мовознавство, 2010)
Працюючи у відділі, очолюваному Анатолієм Павловичем Непокупним, усвідомлюєш, якими важливими можуть бути окремі невеликі деталі, штрихи при наближенні до цікавих, творчих людей, що залишили слід у науці, культурі, духовному надбанні народу.