Гнатюк Л. П. Мовний феномен Григорія Сковороди в контексті староукраїнської книжної традиції - Франчук, В. (Мовознавство, 2010)
Рецензія на книгу: Гнатюк Л. П. Мовний феномен Григорія Сковороди в контексті староукраїнської книжної традиції. К.: ВПЦ «Київський університет», 2010.— 446 с.