Відображення семантичної структури багатозначних слів на фразеологічному рівні - Єрмоленко, С.С.; Бечко, Я.В. (Мовознавство, 2010)
У статті на матеріалі англійської, німецької та української мов розглядається питання про характер відображення систем семантичних варіантів багатозначних слів-найменувань вогню в структурі окремо взятих фразем і фразеологічних угруповань зі спільним ключовим компонентом. Автори встановлюють загальні напрями смислового розвитку назв вогню у фразеологічному контексті і фрейм, визначальний для інтерпретації концепту вогонь у цьому контексті.