Лексико-семантична реалізація дієслівної мікрокатегорії «дія-мовлення» в українській та англійській мовах - Іваницька, Н.Б. (Мовознавство, 2010)
У статті подано фрагмент опису двостороннього міжмовного зіставлення української та англійської дієслівних систем в аспекті встановлення спільного та специфічного в лексико-семантичній парадигмі мікрокатегорії «дія-мовлення» надкатегорії «процесуальність», трактованій у дослідженні як tertium comparationis.