Терехова С. І. Типи референції в системі просторових, часових та особових координат у їх мовній реалізації - Єрмоленко, С.С. (Мовознавство, 2011)
Рецензія на книгу: Терехова С. І. Типи референції в системі просторових, часових та особових координат у їх мовній реалізації (на матеріалі української, російської та англійської мов) : Монографія К. : Вид. КСУ ; ТОВ «Альфа Реклама», 2010.— 340 с.