Відображення гуцульського говору в мові творів Марка Черемшини - Матвіяс, І.Г. (Мовознавство, 2011)
У статті розглядається відображення фонетичних, словотвірних, словозмінних і синтаксичних діалектних рис у мові творів Марка Черемшини.