Юридична лінгвістика в Україні: здобутки і перспективи - Прадід, Ю.Ф. (Мовознавство, 2011)
У статті обговорюється проблема становлення і розвитку юридичної лінгвістики як окремої науки в Україні, обґрунтовуються підстави виділення її в окрему наукову спеціальність, акцентується увага на літературі українських учених — мовознавців і юристів — із цієї проблематики.