Ознаки системної організації конотативних власних назв - Лукаш, Г.П. (Мовознавство, 2011)
У статті висунуто положення щодо системності конотонімії як універсального явища. З метою обґрунтування системної організації конотонімів простежено їхні парадигматичні та синтагматичні зв’язки, з’ясовано категорії та принципи побудови конотонімії.