Мізін К. І. Людина в дзеркалі компаративної фразеології - Вальтер, Г.; Мокієнко, В. (Мовознавство, 2011)
Рецензія на книгу: Мізін К. І. Людина в дзеркалі компаративної фразеології. Кременчук : Щербатих О. В., 2011.— 448 с.