Чемеркін С. Українська мова в Інтернеті: позамовні та внутрішньоструктурні процеси - Пономаренко, А. (Мовознавство, 2011)
Рецензія на книгу: Чемеркін С. Українська мова в Інтернеті: позамовні та внутрішньоструктурні процеси. К. : ППВФ, 2009.— 240 с.