Миронова Г., Газдошова О. Чесько-український юридичний словник - Федонюк, В. (Мовознавство, 2011)
Рецензія на книгу: Миронова Г., Газдошова О. Чесько-український юридичний словник. Брно : Університет ім. Масарика.— 2009.— 374 с.