Гнатюк Л. П. Мовний феномен Григорія Сковороди в контексті староукраїнської книжної традиції - Півторак, Г. (Мовознавство, 2011)
Рецензія на книгу: Гнатюк Л. П. Мовний феномен Григорія Сковороди в контексті староукраїнської книжної традиції. К .: ВПЦ «Київський університет», 2010.— 446 с.