Функціональна спрямованість форм заповіту: призначення, елементи, перспективи розвитку (порівняльний аналіз) - Козловська, Л.В. (Порівняльно-правові дослідження, 2009)
Здійснено порівняльний аналіз форм заповіту за цивільним законодавством України та зарубіжних країн. Визначається призначення, елементи та перспективи розвитку встановлених законодавством імперативних вимог щодо форми заповіту.