Особливості фонетичної системи в західноукраїнському варіанті літературної мови - Матвіяс, І.Г. (Мовознавство, 2011)
У статті розглядаються говіркові фонетичні риси в західноукраїнському варіанті літературної мови, якими він відрізняється від звукової системи загальнолітературної мови.